Her er en metode jeg tenker å skrive en utfyldende rapport om senere.
Hasjen trenger ikke å være myk, men lettere da. Om den er hard så varmer du den delevis og starter å rulle en pølse.
Om den er myk nok, skipp varminga. Rull den relativt tynn, omtrent som en fyrstikk, bare LITT tykkere. Lag den omtrent 1 cm lang. Dette virker veldig lite, men trooo meg, dette gir funk. Jeg har røyka i 4-5 år nå, og dette puncher like mye hver gang.
Ta den lille pølsa og fest den i noe, lag en fot til den av aliminiumsfolie, tyggis, lærertyggis etc.
Tenn på toppen og la den brenne litt, blås forsiktig, og hvis du ser toppen gløder, under flammen så blås ut flammen og sett et vanlig kjøkkenglass over. Om den derimot IKKE gløder, så la den brenne litt til.. Brenninga pleier ikke å ta mer enn 5-6 sec. La glasset fylle seg mens du gjør sirkelbevegelser med glasset for å fordele røyken bedre = plass til mer i glasset. Når det er helt tåkete, løft opp den ene siden av glasset nok til at du får dratt inn røyken. Repeat for profit! (man trenger bare å tenne èn gang. Dersom den slukker så må du tenne på nytt.. Ikke bekymre deg over asken, la den stå^^
Vil også legge til at denne metoden er HELT luktfri dersom man blåser røyken ut vinduet sitt..
Det som er spesielt viktig med denne metoden, er at du ikke må jage rusen. Den kicker litt tregere, men varer like lenge.
På denne metoden sparer du MASSE hasj, OG du slipper lukta, dersom du har foreldre osv osv..
Er det noen spørsmål eller har jeg gjort meg selv uklar på noen som helst måte så spør gjerne
Skal lage en video/bilde tutorial av dette, for jeg finner ingen som jeg virkelig liker på youtube..
Thanks.
Sist endret av elytsmoorhs; 12. mars 2012 kl. 16:35.
Grunn: Type 'o