Sitat av
random67489
Ser ut som det stykket de bruker er det kanerne kaller pork belly er vel vår ribbe tenker jeg.
Det varierer veldig med hvor man er plassert geografisk.
Ulike steder bruker ulike deler av dyret. Italienerne bruker hele grisen i sin porchetta(forøverig fantastisk).
Kan jo også legge til at folk flest ikke har en smoker liggende å slenge i Norge. Så om du vil lage det samme så fungerer en grill med lokk greit. Husk at du ikke skal grille kjøttet ditt over glødene kull, indirekte varme er stikkordet her. Allikevel blir det fort veldig varmt i grillen, så jeg anbefaler å følge med og fyre forsiktig.
De gangene jeg har laget dette så fyrer jeg en grill med kull og hiver på litt ved i tillegg(man vil ha litt røyksmak). Når kjøttet har fått grillet seg nok til at det har en grei stekeskorpe så slenger jeg shitten i stekeovn på ruffly 100grader i mangemange timer. Det å lage pulled pork tar
tid og ved enkelte tilfeller har det fått stå over natten hos meg.