Tråd: Malurt
View Single Post
Sitat av Henrik-Vanger Vis innlegg
Det med sukkerbiten er veldig viktig for mange som nyter dette og det har utviklet seg til å bli et rituale.
Man får kjøpt alt mulig rart til dette, skjeer og glass og mye annet rart. Ettersom sukkerbiten skal ligge oppå skjea med hull i, så skal vann dryppes over sukkerbiten slik at den løser seg opp og blanner seg med absinten du alt har fylt i glasset. ETC ...
Vis hele sitatet...
Fint ... et føkkings japansk te-rituale for å drikke bitter sprit. En av grunnene til at jeg har brutt med alle rusmiljøer. Dogmer uten substans ...
Absinth stammer som nevnt fra fransk underklasse, malurten (og anisen) er der for å døyve drittsmaken av dårlig hjemmebrent. Sukkerbitritualet er der for å tekkes salongopprørere og antroposofi-forleste akademikere. Skal du lage skikkelig absinth så bruk rein sterk sprit, malurt og anisfrø (økologiske, du trekker ut all faenskap med spriten, inkludert sprøytemidler). Ikke bruk søtning! Klarer du ikke bitterheten så hold deg til rusbrus.